Певицата Бони съжалявала, че е влязла в къщата на "ВИП Брадър", научи "България днес".

"Съжалявам, че не послушах човека до мен да не участвам в предаването. То цели да заплита и да изкарва повечето хора клюкари", заключи със съжаление Бони . Фолкаджийката сподели пред "България днес" и че веднага след като излязла от риалитито, получила предложение от продуцентите пак да влезе в него, но само като гост.

"Вероятно защото хората тръбяха, че съм получила по-малко от другите участници - и като пари, и като слава, и затова от екипа се решиха на това предложение,но аз им отказах. Стига са ме изкарвали каква ли не", сподели Бони.

В момента певицата обмисля да прекрати договора си с компанията, която я продуцира - "Пайнер", и очаква предложение за чуждестранен филм след Нова година.

"Подготвям и общия си рожден през декември с дъщеря ми Мики. На него ще поканя най-добрата си приятелка Софка. Много се зарадвах като разбрах, че точно тя ме защити в шоуто. С нея сме като сестри", сподели Бони .

Преди време певицата помогнала на Софи Маринова да се оперира при нейния пластичен хирург и да си сложи нови цици, научи още "България днес".