Бони влиза в студио, за да запише новия си сингъл. За текста на предстоящата си песен тя се допита до публиката си в социалната мрежа.

"Не съм глупачка" и "Трябва вяра" са двата варианта, от които феновете избираха. Малко преди да направи записа на парчето певицата ще се срещне с продуцента си Крум Крумов, за да вземат заедно решението.

"Много благодаря за подкрепата на моите почитатели. Има много предложения. Днес в 6 часа имам среща с моя продуцент Крум Крумов и с целия екип, за да решим коя от двете. Наистина е много трудно, защото и двата текста са уникални. Искам нещата да ги решаваме в екип" - сподели певицата в интервю, пише Signal.bg.



Заради добрите отзиви, фолк звездата на Sunny Music дори обмисля да направи и следваща мелодия, за да може и двата текста да бъдат превърнати в песни. Засега тя не издава кой е написал римите, но подчертава: "С автора на текстовете се виждаме всеки ден, пием си кафето, той ме познава много добре".

Мелодията на песента е бърза, динамична и много приятна. Създадена е от самата певица и неин колега, чието име ще разкрие на по-късен етап. До няколко дни предстои да бъде заснето и видео към парчето. Очаква се проектът да излезе в разгара на лятото.

"Очаквайте новата ми песен, и освен нея и други песни, и албум, и на 100% моята активност, защото вече няма време да се дреме! Стига съм се заблуждавала в какви ли не неща и нещица. Не мога повече да си го позволя!" - заяви гласовитата изпълнителка.