Най-колоритната брадърка изглежда веселячка, сякаш усмивката е залепнала на лицето й. Ала животът често й е поднасял горчиви хапове. Особено пък любовта...

Бони беше една от любимите певици на Жоро Илиев. На за разлика от посестримата си Софи Маринова, за Главния мургавелката била много повече.

Той е спал с не една и две звезди. Но сигурно 1% от тях са имали честта да се повъргалят в неговото собствено легло в дома на загиналия от куршум на наемен убиец император на ВИС.

Жоро поканил Бони в дома си в тузарското затворено селище Маунтин Вю в полите на Витоша. Двамата изкарали страстна нощ. На другата сутрин Жоро бил шашнат да я завари не къде да е, а в дрешника на съпругата си Мая Илиева. Подносила нейни тоалети и се гледала втренчено в огледалото. Тогава босът запитал певицата смаян: ''Какво си мислиш, че правиш''. А тя му отвърнала: ''Ами искам да видя с какво толкова ме превъзхожда тази жена''.

Историята се разказва като легенда сред каймака на обществото.

В светските среди не нашега описваха и версия, според която е възможно детето на Бони да е от Жоро Илиев. Главния е бил подозиран като възможен, но недоказан баща и на наследниците на Кали и Кати –  звезди, които му бяха близки. Но не колкото огнената Бони.

Истината обаче е съвсем различна, разказват приятели на певицата. Видинският ромски барон Михаил, по-известен като Мечи е бащата на 8-годишната дъщеричка на Бони-Михаела. Той е семеен, с деца и така и не се разделя с жена си. Но въпреки че щедро финансира кариерата на любимата си, тази връзка има своя логичен край. Двамата с фолкаджийката изживяват пламенна любов.

Мечи е потомък на богаташкия ромски род Аликовите.

Фамилията има огромно влияние във видинския ромски квартал Нов път. В града се говори, че чест гост във фамилното им имение бил самият Ахмед Доган. Мечи държи изкупуването на метали в цяла Северозападна България. Той обаче не е обикновен ромски барон, а истински аристократ.

Има конеферма, занимава се със земеделие и хранителна промишленост. Именно той е човекът, който бута устатата ромка, да се включи в политиката. Тя обаче отказва, тъй като няма диплома за средно образование и се чувства неподготвена за тази роля.

Още като легенда се разказва историята от фестивала Златния Мустанг във Варна, където пайнерката взима наградата за изпълнител преди 11 години. Вечерта по време на голямото парти, пленен от Бонка, Мечи поръчва и плаща 100 каси с уиски, за да почерпи за успеха на новата си любов. От този момент насам двамата са просто неразделни. На следващия ден Бони получава като подарък чисто ново Aуди A8.

През 2007г. те правят пищно кръщене на дъщеричката си Михаела в Сливен. По време на партито малката сменя цели 5 рокли. Гостите са изумени от щедростта на Мечи. От него момиченцето получава 60-грамова златна коронка с брилянти и перли и златен медальон във формата на слънце с нейния образ.

Бони признава тогава, че не държи дъщеря й да стане певица. Намеренията й са да изпрати Михаела да учи в Англия или Швейцария, като навърши 10 годинки.

Професиите, които известната майка харесва за дъщеря си, са адвокат, доктор или бизнесдама. След ритуала в църквата Михаела е откарана с файтон от най-красивите бели и сиви коне на баща й до хотела на Лечков.

Там оркестър Карандила и над 250 гости, сред които Азис, Софи Маринова, Камелия, Кали, и Тони Стораро посрещнат малката красавица.

Малко по-късно изпълнителката на Клада от страст слага край на връзката си с Михаил. Според мълвата ромският бос заплашвал Бонка, че ако се омъжи да друг, ''ще й спре кранчето''.

От своя страна певицата и дъщеря й общували с него само по телефона. Видинският барон направо побеснял от този факт. Егото му било най-наранено от факта, че Бони отказала да се омъжи за него, въпреки че от любов по нея той бил готов да се разведе със съпругата си. Певицата обаче го отрязала с мотива, че не иска да разваля семейства заради личното си щастие.

От своята законна съпруга младият предприемач има още две деца. Тя е неутешима и твърди, че няма да остави Бонка да се меси в семейството. Двамата с Михаил дори си спретват яки скандали по провинциалните чалготеки, където често хвърчат чаши и пепелници. Говори се дори, че наранената ромка е готова на всичко, за да защити семейната чест. Тя има пълната подкрепа и от свекърва си, която твърди, че Бони я очакват само злини. Уплашена от всичко това, актрисата от филма ''Маймуни през зимата'' решава да се раздели с женения мъж.

Още повече, той флиртува с Преслава.

Колежката се опитва да измъкне под носа любовника на ВИП брадърката или така поне шушукат техни общи познати и конкурентки от чалга гилдията. Ала едрогърдата добричлийка не успява да задържи ромския аристократ. Докато трае аферата на видинския олигарх с Преслава, Бони пък завърта с циганската жега в душата си пловдивски мултимилионер.

Всички знаят за тяхната връзка, ала се правят, че не забелязват. Когато излязат на някое голямо събитие, сядат на различни маси. Случва се дори бизнесменът да е довел жена си, а Бони да чупи ханша, стъпила върху стола си в съседство.

Говори се, че отчаяната съпруга така и не успяла да излови влюбените, нито пък да събере достатъчно убедителни доказателства за романа им. Така че е напълно възможно хорските преказки да се легенди и митове или да е ставало въпрос за просто флиртуване, пише slava.bg. 

Така Мечи остава мъжът на живота за Бони. Дори след раздялата обаче той останал щедър и именно купил просторен апартамент за Бони и общата им щерка Михаела в престижен столичен квартал. През лятото пък малката гостува на ромската фамилия във Видин, където язди на воля свой собствен кон, подарък от заможния й баща.