Повод да се напие от щастие има лошото момче на българското кино Асен Блатечки.

Синът от греховната му връзка с моделката Диляна Попова Борил, проходи навръх рождения ден на татко си, научи "България Днес".

Година и шест месечният малчуган направил първите си крачки пред погледа на мама и баба. На радостното събитие Блатечки не е присъствал, тъй като изкара празника си в компанията на другото си семейство.

"Не е истина колко бързо минава времето. Понякога още не мога да повярвам, че го има. Чувствам се по-самоуверена, по-спокойна и много по-щастлива", радостна е Диляна Попова с изживяванията покрай детето си.

Грижовната майка попълва в албум всяка новина, свързана с бебето си, а месец след месец му прави снимки, защото обича фотографията. "Превърнало се е в нещо като мое хоби. В този албум смятам да пиша за първите думи на детето си, първото зъбче и да слагам различни снимки с него", обяснява на най-добрата си приятелка Диляна.

Борил, който не е кръстен на никого, а избран като име от майка си, съвсем скоро ще бъде кръстен в християнската вяра, а кръстница ще му бъдат Яна Грудева и спътникът й в живота. Диляна и Яна от години са си близки, като бившата водеща помага на приятелката си, когато майка й не може да помага в отглеждането на детенцето.

"Всички много се радваме на Борил. Ще ми е много любопитно какво ще вземе на прощъпалника, защото непрекъснато има желание да се бори с някого. Неслучайно му казваме Боримечката", смее се Попова.

Иначе с бащата на детето си - Асен Блатечки, Диляна се вижда рядко, като основното, за което си говорят, е детето. В момента най-печелившият ни актьор живее при съпругата си Катерина и дъщеря им, но не оставил и сина си Борил, за когото се грижи сама Диляна.