Тази новина разкрива новото име в музикална компания “Пайнер” – македонската звезда Елена Велевска.

Певицата направи своя телевизионен дебют в “Звездно” по телевизия “Планета”, където сподели първите си емоции като част от най-голямата музикална компания в България.

“Много съм щастлива, че вече съм част от музикална компания “Пайнер”, много добре съм приета, както от ръководството, така и от моите колеги - не крие Елена Велевска - За мен това бе една сбъдната мечта, която имах още от началото на моята професионална кариера. Когато човек вярва в себе си и мечтите си, и работи упорито, рано или късно ги постига”.

Своя официален дебют в българския телевизионен ефир Елена Велевска направи в новогодишната нощ, в програмата “Нощта на звездите”, а това провокира жълтата преса да се фокусира върху нея и да й припише връзка с Борис Дали, за което изпълнителката признава:




“Няма нищо вярно в това, просто работата ни свързва. Появявали сме се заедно и вероятно това провокира тези слухове. Двамата записахме една много хубава песен преди дни, която смятам, че ще допадне на публиката. Лично на мен много ми харесва и вярвам, че ще бъде едно добро начало на моята кариера в България”.

Македонската певица не крие, че в началото й е било малко трудно да пее на български, но много бързо е научила нови думи. Установила е, че българският език й лежи и занапред смята да реализира още мелодии на нашия език.



“Целта ми като певица е да обединя Балканите с песни, затова в репертоара ми ще има македонски, български, сръбски, дори и гръцки мелодии. Търся нещо различно, модерно и се стремя към балканската сцена”, споделя още Елена Велевска в “Звездно”.