Поп фолк певецът Борис Дали се съгласи да повдигне завесата на личния си живот единствено за предаването "Поверително от NL".

Хитовият изпълнител даде откровено интервю пред водещата на "Жените говорят" Ива Екимова и за първи път показа пред камера първородния си наследник Красимир.

Борис Дали сподели и подробности за дългогодишната си половинка Лили. Той беше категоричен, че за отношенията между двама души най-важни са компромисите и заяви, че скандалите се предизвикат от самите нас, а не от обстоятелствата, в които сме поставени.



Човек трябва да е над нещата, да не се вкарва сам в конфликти. Както се казва, трябва да броиш до 10, преди да се скараш с любимия си човек или с когото и да е, сподели Борис Дали.

Певецът разказа още, че в момента с половинката му нямат възможност за много романтични преживявания, тъй като цялото им внимание е към втория им наследник – Константин. Бебето е кръстено на известния колега на Борис Дали, тъй като двамата са изключително близки приятели.

Че ще става татко за втори път, изпълнителят разбрал от сина си Краси, който първи му съобщил новината че "в корема на мама има братче", разказа с усмивка самият Борис Дали.