Борис Дали успя да предизвика културен шок с новото си парче „Няма да съм твой“. Досега певецът залагаше на лирични текстове, но явно кризата в бранша го е принудила да прибегне до вулгарностите, които станаха ежедневие в проектите на попфолк, поп и хип-хоп звездите. „Мина време аз съм друг, ти си друга. Аз се смях, ти остана си к*рва“, пее бобовдолският славей.

В новото парче и видео на вечно усмихнатия Борис става въпрос за материалните жени, които се продават на заможни мъже. Неговият герой в песента е изоставен от приятелката си, която хуква при друг със скъпа кола. Не след дълго нещата се променят и на него му провървява в живота. Има си нова приятелка и купува къщата на старото си гадже и нейната мутра. Той става свидетел на скандал между двамата и как брутално е изтикана от скъпия му джип. Сценарият е актуален за времето си и поставя за дискусия актуалния проблем на младите момичета, които загърбиха любовта и се превърнаха в послушни държанки на мутри и бизнесмени.



И ако клипът на песента е приет повече от добре от публиката и Борис не спира да получава хвалебствия, то текстът не е така радушно приет. Или по-скоро думата „к*рва“, пише "Блиц".

„Свикнахме в текстовете да няма вече никаква цензура. Да пеят такива глупости Криско, Гери-Никол, Теди Александрова и т.н. – да, но от Борис Дали не сме го очаквали. Не му стои добре на него да бъде вулгарен. Подобен шок изпитах преди година, когато и Десислава се пусна по течението и запя „майната ти на тебе и на всички като тебе“, гласи един от коментарите в социалните мрежи.