Преди да се появи на музикалната поп фолк сцена Борис Дали, с истинско име Борислав Делибалтов, дълги години обслужва кметицата на родния си град  - Бобов дол като неин личен шофьор.

Сега той отново си припомня добрите стари времена и показва  артистичния си талант по време на снимките за новия си видеоклип към дългоочакваната песен "Drink and Drive". В лентата, чиито сюжет се развива в димитровградско село, Борис е главен герой на историята.

Като такъв предизвиква поредица от комични случки заради любовното си увлечение към дъщерята на селски свещеник. Двамата предизвикват много комични случки, в които освен Борис и неговата екранна партньорка участват и жители от въпросното село - Светлина.

Своите актьорски заложби Дали имаше възможност да покаже и в сериала на Слави Трифонов "Ракия Сънрайз", където си партнираше със своята колежка Камелия.

Иначе в живота колите и моторите са сред хобито на певеца, който неведнъж е споделял, че те му дават нужната почивка и свободата, когато се чувства изморен и ядосан.