Това лято изпълнителят зарадва почитателите си с цели два хитови проекта – самостоятелната песен “Някой богат” и триото с Теди Александрова и DJ Живко Микс – “Температура”.

И двете парчета се откроиха на музикалния пазар и успяха да спечалят публиката, а изпълнителят не крие задоволството си от този факт. Борис Дали е щастлив, че е успял да предложи заглавия, които публиката да оцени и това е стимул да продължава да работи с още по-голям хъс.

“За есента имам една хубава балада, може би тогава ще я пусна”, издава част от плановете си певецът пред телевизия “Планета”.

Той е категоричен, че трябва да има жанрово разнообразие по отношение на песните, които се пускат, защото и по-лиричните мелодии например си имат своята запазена аудитория. Самият той неведнъж е успявал да отбележи успехи точно с такива предложения, а е и на мнение, че в баладите има особено очарование:



“Има хора, които не излизат по дискотеки и си слушат тях, на мен лично ми доставя много голямо удоволствие като си карам колата и да си пусна една хубава балада”, признава Борис Дали.

Изпълнителят допълва, че и този сезон ще заложи най-вече на музикалните си ангажименти, защото както сам се изразява:

“Аз не съм много по почивките, повече съм по работата, открай време съм така”.