Борис Дали разкри в ефира на телевизия “Планета”, че много се вълнува от една предстояща премиера. Тя не е музикална, а е свързана с киното. Певецът побърза да издаде, че неговата първа роля в игрален филм е факт. Става въпрос за нова българска комедия, която много скоро ще се появи по кината в страната.


“Получих покана от един млад режисьор, много грамотно момче, което има хъс за работа, има нюх и знае как се правят нещата. Аз лично много се зарадвах и приех веднага. Моята роля е на доктор. Беше ми много забавно, докато снимахме.”Почитателите на изпълнителя с нетърпение очакват да го видят в новото амплоа, защото той вече е доказал актьорския си талант с различните роли, в които се е превъплъщавал в своите видеоклипове.


В предаването “Гласовете на България”, Борис Дали прави и равносметка на своята 2019-та. Доволен е, че е имал една успешна година, свързана с много пътувания, нови запознанства и доста успехи. Последното му голямо турне беше тази есен в САЩ и Канада, а концертите там го заредиха с много положителни емоции.

снимка:телевизия планета