С пет бона се облажи Борис Солтарийски от Ивайло Петев. Бившият треньор на "Левски" и "Лудогорец" нае вокала от "Ку-ку бенд", за да пее на бала на щерка му Полин, научи "България днес". Дъщерята на екснаствника на националния отбор по футбол е голяма почитателка на Солтарийски.

И татко Ивайло решава да я изненада приятно. Преди повече от 2 месеца той уговаря вокалиста на Слави да пее няколко часа пред гостите на бала. Разбира се, Петев плаща хонорара на Солтарийски. Сумата е точно пет хилядарки. Треньорът събира цялата рода в заведение в Ловеч. Там са всички приятелки на абитуриентката.


Солтарийски прави шоу, което ще се помни дълго от 19-годишната Полин. Певецът повече от три часа забавлява гостите. Освен с песни той влиза в роли, разказва и истории от Северозапада, както го прави и в "Шоуто на Слави". Купонът продължава до ранни зори, а Солтарийски решава да остане и след края на участие си. Той му отпуска края и се вихри здравата. "Голям купон беше. Още се възстановявам от бала на дъщерята на Ивайло Петев", призна певецът.