Продуцентът Андрей Арнаудов е предприел доста хитър ход, за да не остане на сухо.

Той бил наясно, че с Бориса няма кой знае какво бъдеще и е изчислил, че съдбата отново може да съедини пътищата им с бившата Надя.

Опосумът продължава да бъде работодател на водещата на някогашното светско предаване „Елит“. Тя се изявява като глас зад кадър в таблоида „Папараци“. Дори се говори, че конкурира Николета Лозанова по заплата и това било съвсем умишлено.

Андрей лекувал гузната си съвест, че е зарязал Надето цели два пъти, с високото възнаграждение, което й дава всеки месец.



Близки от обкръжението му разказват и друга версия, че Арнаудов не искал да затвори напълно всички врати към фината дама, тъй като бил наясно, че с Тютюнджиева няма да успеят дълго да мелят брашно заедно, пише в. „България Днес“, цитрира hotarena.net.

Говори се още, че Надя е човекът, който спасил Николета и възпрепятствал Бориса да стане водеща на „Папараци“. Тогава бившето лице на „Елит“ заявило, че напуска, ако ще се налага да работи с новата на Андро.

Ситуацията в която е, изнервя максимално Бориса, която не може да приеме, че опосумът умишлено не прекратява отношенията си с Надя. Тя се заканила съвсем скоро да уволни съперницата си и беснеела, че Надето сама не напуска фирмата на Андрей, а продължавала да се усуква около него. Силиконката била силно притеснена, че тръпката между двамата не е приключила, тъй като са късали и друг път, но после пак са се събирали. Затова щяла да направи и невъзможното, за да я изгони.