Бориса Тютюнджиева може и да не спечели делото, което заведе срещу Емил Каменов.

Тя се разгневи, след като охранителят извади наяве скандални факти от миналото й и пред цяла България заяви, че я е виждал да влиза в хотелската стая на Силвестър Сталоун, докато снимал филм у нас.

Манекенката категорично отрече и даде на съд Каменов чрез адвокат, предоставен от „Къртицата".

Тютюнджиева първоначално заяви, че цели само да изчисти името си и не иска пари от Емил, но после преценила, че символична присъда няма да е достатъчно наказание. Красавицата оценила клеветата на 20 000 лева извън разходите по делото, които се поемат от губещата страна.



Адвокатът на Каменов обаче е убеден, че той няма да загуби делото. Тепърва щели да се гледат доказателствата и имало голяма вероятност нещата да се обърнат и срещу Бориса.

Когато се разпитат и други свидетели, хора, които познават моделката отпреди и са запознати с кухнята на филмите, които се снимат в България, нещата можели да придобият и друг облик.

Възможно е също така и да се пазят стари записи от хотелските камери, макар и да няма практика за толкова дълго съхранение на данни.

Защитникът на монтанчанина обаче е убеден, че ще извади някоя кирлива риза на Бориса, с която да наклони делото в полза на клиента си.