Бориса Тютюнджиева е сред най-успешните български модели, не само в България, но и извън пределите на страната. През изминалата година красавицата се превърна в едно от най-обсъжданите лица от родния шоубизнес.

В откровено интервю г-ца Тютюнджиева споделя за новите си емоции като актриса, на къде са устремени на-смелите й мечти и кой e тайнственият мъж до сърцето й, съобщава lifestyle.bg.

Здравей Бориса, скоро се завърна от почивка в Мадрид. Как прекара там и с кого беше?

Здравейте и от мен, в Мадрид бях с 2 мои близки приятелки, с които си прекарахме много вълнуващо. Съчетахме шопинга, партитата и релакса доста умело и определено не ни липсваха емоции. Шашнахме испанците и комплексирахме испанките. (смее се)

Също така се доверих за пореден път на интуицията си и запечатах момента с татуировка, която много обичам. Първата ми татуировка я направих в много тежък период за мен, затова реших, че втората ще бъде антипод на първата и ще символизира най-щастливия период в живота ми, а именно, когато кариерата и личния ми живот вървят стремглаво нагоре.

Наскоро имаше спекулации около името ти, че ще влезеш в ролята на Ния Туджарова в сериала ‘’Под прикритие’’. Вярно ли е това?

Тази тема предизвика наистина голям фурор и много спекулации. За мен също беше любопитно от къде този небивал интерес. Появиха се дори слухове, че има война между мен и Диляна Попова, което е просто нелепо. Държа да кажа, че имам прекрасно мнение за нея и няма никакви пререкания между нас, още повече заради роля.

Разкажи ни повече за последния хорър "Спокойно езеро". Трудна ли беше ролята за един модел? Кой беше най-забавният момент по време на снимките.

Ооо... тук определено има доста интересни моменти, но един от най-запечатващите беше фактът, че трябваше да вляза по бански в ледено езеро, което беше пълно с едни малки зелени бебенца - жабки... и чувството, че майката квачка е някъде около крачетата ми, леко ме притесняваше. Но сме професионалисти, няма мърдане, щом трябва!

А сега малко по-сериозно, снимките като цяло минаха бързо, снимахме през нощта със страхотен екип от американци и българи, и не бих казала, че ми беше трудно. Режисъорът и на този хорър, както този на ''Погрешен завой 5'' ми даде реплики, които не ме затрудниха особено. Аз съм комуникативен и отворен човек, не ми пречи дори да сбъркам... ако го направя съм хитруша и знам как да разсея вниманието от грешката ми, но и да се съсредоточа, за да дам на 100% от себе си. Беше вълнуващо... много вълнуващо. Дано ми се случи пак!

Говори се, че си взела доста солиден хонорар. Какво успя да си купиш?

За мен парите никога не са били най-важното нещо... Когато започнеш да работиш само и единствено, за да си вземеш хонорара, накрая се губи смисълът и удоволствието от целия процес. Но идва време, когато хората оценяват времето, което отделяш, както и усилията, които влагаш и е нормално да вземеш това, което ти се полага... А относно това за какво съм ги похарчила.... може и да не съм... оставям ги на лихва в банката. (смее се) Аз съм предприемчива...

Какви са бъдещите проекти, които ти предстоят тази година?

Тази година започна изключително силно за мен, подписах световен договор с една уникална американска компания, с който се обвързвам да обикалям света с тях и да блестя и презентирам техните продукти сред клиентите им. Най-скорошното ни мероприятие ще се състои в средата на месец април във Валенсия, а следващото в Москва.

Освен това тук в България не съм загърбила и снимките си, тъй като станах лице на италианската марка ''Franco Ferucci'' и отново съм обвързана с ангажименти за снимки през около седмица. Не мога да се оплача нито от липса на интерес, нито от предложения за различни проекти. Благодарна съм за тях... Важно е да бъдеш благодарен и да оценяваш, и изживяваш нещата, които ти се случват...

Ти се изявяваш като модел и актриса, кое смяташ, че е по-вълнуващо и мечтаеш ли за главна роля в холивудски филм?

Разбира се, че мечтая... кое момиче не мечтае... просто не съм си го поставила за цел. (усмивка) Такава съм понякога... самоуверена до болка. А относно киното и моделството, първото е в живота ми отскоро, но определено запали голяма любов в сърцето ми, а второто е нещото, което ме прави най-щастлива. В крайна сметка, мисля да ги комбинирам, за да стана максимално щастлива. (усмивка)

Обожавам киното и очаквам още блестящи роли. Трябва да се развихрим на екрана... в киното винаги има нужда от поне още едно интересно и непреекспонирано лице. Затова подбирам ангажиментите си много добре.

Кой холивудски актьор би искала да те покани на среща?

Тях искам да ги гледам на живо в някоя сцена, но за среща..... вкъщи си имам най-великия актъор... може да ме разплаче, да ме разсмее и пак да ме разплаче, и то само за няколко секунди... така че в тази категория няма кой да ме бие.

Наскоро се обяви в защита на медицинската марихуана. Самата ти какво мислиш за наркотиците и случвало ли ти се е като на всеки млад човек да се сблъскаш с тях?

Първо нека правим разлика между медицинска марихуана и наркотици, защото едното няма нищо общо с другото. Медицинската марихуана я използват наистина в решаващи моменти за болни хора, нещо повече, тя е доказана като лекарство срещу рак, анорексия, глаукома и още куп болести. Как да не подкрепя тази кауза и да не застана зад нея?

А относно въпросът дали съм се сблъсквала с наркотици мога най-отговорно да споделя, че не съм употребявала никога, както не пуша и цигари, и никога не съм пушила. Просто не е моето... но за сметка на това обичам да пия винце с приятелки и да му се любуваме...това е моят опиат.

Защо реши да си татуираш "Трябва да придобия опит" и какъв точно опит искаш и в коя сфера?

Devo Farmi Le Ossa…. Е една изключително искана от мен татуировка и чакана дълго време... исках да бележа най-щастливият момент от живота си и почувствах, че той е настъпил. А относно значението, това е фраза, която има няколко значения, както “Трябва да работя здраво”, така и “Трябва да придобия опит”. Всеки човек има нужда от опит в живота си или по-тежко казано - грешки, защото опитът е това. Имаш ли опит или учиш ли се от опита, респективно грешките на другите, спестяваш кривите пътечки, през които трябва да минеш, за да се озовеш на правилния път... животът е опит и спомени.

Професионалните ангажименти пречат ли на личния ти живот?

Не бих казала. И двамата с човека до мен имаме доста ангажименти, но знаем как във времето, в което сме заедно, да компенсираме всяка една минута. Разбира се, че не ми беше приятно да съм далеч от него на Свети Валентин, но когато ангажиментите ти го налагат, са нужни компромиси и после реванш. Важни са компромисите, преди време не умеех да правя такива, но човекът до мен ме научи....

Кой е този тайнствен мъж до теб?

Имам най-прекрасния мъж на света, а на въпроса кой е той, мога да отговоря - най-добрият.... и е само мой! (смее се) Той е това, което аз не съм... моята половинка и пълен антипод на характера ми. Аз съм по-инстинктивна, първична и дори инатлива на моменти, докато той ме балансира, успокоява и укротява някои мои диви трепети... Страшен е (смее се).

Свързват името ти с много известни българи. Истина ли са тези спекулации и ако не, защо смяташ, че те свързват с тях?

Свързват ме или за интриги, или с цел да ми създадат проблеми, но истината е, че аз съм толкова над нещата, че малките хора и малките им действия не ме вълнуват... напротив, забавлявам се. Никой нормален човек не вярва на глупостите из жълтата преса... хората не са глупави, а тези, които вярват го правят, защото не искат да признаят успеха на другите, но те по природа са си наказани..

За теб важно ли е мъжът до теб да има власт и пари?

Мъжът до мен трябва да бъде по-силен от мен, винаги “ПО” от мен, а аз определено не съм слаб човек. Тук нещата не опират до пари, а до разбирателство и до връзка без комплекси. Имала съм в живота си мъже, които не са имали никакви пари, но пък за сметка на това са имали доста “приятни” комплекси, които рано или късно се проявяват... не знам, не мисля, че парите и властта са такъв фактор... важно е да има някаква власт над мен, а това е много трудна задача.

В момента си един от успешните български модели зад граница и хората те считат за секссимвол. Ти самата виждаш ли се в тази светлина?

Ами, май съм секси (смее е се ), че коя жена не иска да се чувства секси, аз определено се чувствам много секси, но квалификацията сексимвол, не ми се нрави много. По-скоро пленителна и симпатична.

Важно е как една жена се чувства, ако тя е щастлива и се обича и възприема в собствената си кожа, това излиза и навън. Аз определено много се обичам. Обичай себе си, за да обичаш и другите.

Какво е важно да притежава една жена, за да грабне вниманието на мъжете?

Ами то това е вродено... или можеш да им завъртиш главата или не. Лично аз само леко пускам чара си в действие... и ги оставям да си събират лигите. (Смее се ) в минало време... сега грабвам вниманието само на 1 мъж и друго внимание не ми е нужно... имам най-доброто.

Ти подкрепи Наталия Кобилкина в шоуто Dancing Stars. Симпатизираш ли на някой от другите участници и би ли участвала в някое подобно риалити?

Освен чаровната ми приятелка, която ме впечатли с това, че разбира от секс и не се притеснява да говори открито за това, разбира се, че има и друг участник, на който симпатизирам- иии... той е Ицо Хазарта.

След като го видях на първия лайф да танцува толкова освободен, но с онова негово лаконично поведение и свенлива усмивка, ми стана много интересен... Като цяло го харесвам, не само заради песните му, но и заради самия му стил на поведение... Мога да му пожелая да мачка наред... и да изкара лошото момче от себе си най-накрая, за да спечели женската част пред екрана, както спечели мен. Все пак всички знаем, че жените си падат по лошотийки.... Успех, Ицо!

Вярно ли е, че с Кобилкина сте близки, защото тя ти дава уроци в секса?

По-скоро анализираме знания по темата ...хаха... Аз я питам защо имам чувството, че мога да притежавам всеки мъж... а тя ми отговаря - защото е така! Това в кръга на шегата. С Наталия се запознахме на семинар, който беше на друга тема, но с удоволствие бих отишла и на някой друг урок в нейната област, въпреки че ако трябва да бъде честна съм достатъчно сексуална.