''С Андрей имаме изключителна комуникация, учи ме на много неща и просто говорим на един език. Родителите ми го харесват много и не крият, че го приемат като син“, говори за новото си гадже Бориса Тютюнджиева.

Любовният романс между двамата се задълбочава все повече и вече се говори за дете.

Освен че са буквално неразделни, влюбените вече кроят планове за семейство и деца, а сексапилната манекенка няма нищо против да си развали фигурата, за да дари с наследник един от най-богатите родни продуценти.



Очилатият телевизионер и сексапилната хубавица се залюбиха по време на последния сезон на „Къртицата“ тази пролет. Макар връзката им да е от месец май, двойката вече крои сериозни планове за бъдещето, а скорошното преместване на Бориса в жилището на Андрей само потвърждава категоричността на решенията им.

35-годишният продуцент е сигурен, че Тютюнджиева е жената за живота му и краткото време, в което са заедно, му позволило да я опознае отлично и да е сигурен, че точно тя трябва да е майка на децата му.



Зад гърба си Андрей има няколко сериозни дългогодишни връзки, които завършваха винаги с мъчителна раздяла, именно заради което той смятал, че не хване ли точния миг с красавицата да станат родители, докато любовта им ври и кипи, след време ще е късно, пише Всеки ден, цитира hotarena.net.

„Не мога да излъжа, че мнението ми за Бориса, преди да я опозная, бе такова, каквото е може би на всеки средностатистически българин за моделките и красивите жени. Уверявам ви обаче, тя не е такава и с нея можеш да си кажеш много повече от 2 приказки. Фактът, че и приятелите ми потвърждават думите ми, е доказателство, че не говоря заслепен от любов“, разказва хлътналият Андрей.