Варненката Ралица Иванова е номер 1 в класацията на Playboy за 100-те най-сексапилни българки у нас за 2016 година.

На родна земя блондинката е снимала едва няколко реклами, но успешната й кариера на модел стартира от спортен бар в САЩ, където работи като сервитьорка.

Днес Иванова е сред най-търсените лица за календари и рекламни кампании на бански във Флорида. Тя има няколко оферти да се снима за американската библия за мъже, но отказва. „Някак си е нелогично целият цивилизован свят да ускорява пулс от едно българско момиче, пък в България да го пренебрегват. Рали заслужава златен медал по сексапил“, пишат в списанието.



Бившата половинка на тв продуцента Андрей Арнаудов - Бориса Тютюнджиева, заема второто място в чарта, а с едни гърди назад остава Николета Лозанова.

Бронзът й минава с обяснението: “Едва ли има друга дама, която толкова добре да владее изкуството на сексапила и да играе ролята на законодател и модел за подражание на бъдещите плейбой икони“.

Четвърта е Ася Капчикова, актуална плеймейтка и гадже на Криско. Пета е Моника Валериева, която редовият зрител познава като най-близкия съквартирант на Ернестина Шинова от последния сезон на „ВИП Брадър” и редова силиконка от Дупница. След тях са подредени Славена Вътова, Елена Кучкова и Диляна Попова. Бременната Радина Кърджилова е 17-а в тази ранглиста от шампионки по хубост. Колежката й Луиза Григорова е 20-а, а Силвия Петкова - 28-а. Във втората петдесетица място намират Мария Илиева, Теди Духовникова, Жени Калканджиева и Преслава. Алисия е чак на 80-о място, две позиции след това е Алекс Раева, Мария Игнатова е под номер 86, следвана от дъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков – Славея. На последното място – 100, е манекенката Елеонора Йоцова.