Бориса Тютюнджиева намери мъжа на мечтите си и му изяде парите. Буквално!

Откакто е с финансово красивия опосум Андрей, моделката е забравила за строгите диети, на които се подлагаше години наред.

След като разбра, че очилатият продуцент й е в кърпа вързан, Тютюнджиева си отпусна душицата и преоткри много от кулинарните изкушения, които по-рано изрично си забраняваше.

Малко след края на риалити формата "Къртицата" неочаквано Андрей и Бориса се залюбиха.

Колкото и да се опитваха да го скрият, постоянните пътувания на моделката до екзотични дестинации из цял свят издадоха за връзката им.

Бляскавите вечери, на които опосумът води изгората си, се оказаха нож с две остриета. Арнаудов така е угоил моделката, че на Бориса й се е наложило да смени половината си гардероб.



Типично за една щастливо влюбена и разглезена жена, Тютюнджиева си е хапнала подобаващо през последните месеци и е качила около 10 килограма. Това, разбира се, кара Андрей да се чувства спокоен, че приятелката му няма да се радва на толкова обожатели, колкото допреди година.

Познатите на брюнетката още не могат да повярват колко я е променила връзката й с водещия. Въпреки че е само 23-годишна, Бориса е твърдо решена, че вече няма защо да търси други мъже, след като Андрей я харесва такава, каквато е.

Това пък от своя страна я кара спокойно да омита по тава мусака на ден.