Моделката Бориса Тютюнджиева има нов богат мъж до себе си. Няколко месеца след като се раздели с телевизионния водещ и продуцент Андрей, едрогърдата брюнетка забърса нов тапишон.

Настоящият избраник на Тютюнджиева е Марио Захаринов, малкия син на бившата данъчна шефка Димитрина Захаринова.

Запознати с интимното завоевание на Бориса свидетелстват пред „Уикенд”, че моделката е изключително доволна от щедростта, която Марио проявява към нея.

„Малък, малък, ама щедър”, дивят се в шоу средите. Неотдавна наследникът на Димитрина Захаринова подарил на възлюбената си чисто нов джип „Мерцедес” GL с регистрационна табела СА 1213. Лъскавият подарък за 170 000 лева бил връчен тържествено на моделката след завръщането й от тайландския о-в Пукет.



Макар Марио Захаринов да придружавал възлюбената си на поредното тузарско пътешествие, той организирал покупката на чисто новото возило за Бориса, без тя да научи в аванс. Тютюнджиева вече се е настанила в новото жилище на наследникът на Димитрина Захаринова. Специално заради моделката младият баровец се изръсил с 1 милион лева за апартамент в идеалния център на София.

Любопитна подробност е, че жилището е продадено на Марио от съпругата на телевизионния водещ Димитър Цонев – Маца, чевръста търговка на топ имоти в идеалния център на столицата.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук