Бориса Тютюнджиева втрещи народа. Моделката сподели  снимки от почивката си, на които изглежда невероятно състарена.

Брюнетката с претенции за една от най-красивите жени у нас, направо втрещи с вида на лицето си. Бръчки, петна по кожата и огромни пори—визията й далеч надминава всякакви очаквания.

Факт е, че някои звезди втрещяват без фотошоп, а Бориса определено е една от тях. Манекенката изобщо не трябва да се показва натурална, коментират из мрежата.

Брюнетката се пусна уж гримирана на купона, но всъщност изглежда, все едно стилистите са си оставили ръцете върху нея. Лицето й е като изсипано, грим буквално липсва, а тежката спирала върху очите й изглежда направо стресиращо.

Червен нос, изгоряло лице, лъснало чело — Бориса изглежда покъртително. За разлика от нея, приятелката й изглежда доста по-добре.

Въпреки че е само на 24 години, Бориса изглежда като 40-годишна лелка. Самоуверената манекенка се има за красавица, но последните й снимки, я представят в крайно неприятна светлина. По всичко изглежда, че силното слънце и дивите нощни купони не й правят никаква услуга. Тъй като изглежда по-зле от когато и да било. Освен това ясно се вижда, че брюнетката е качила доста килограми.

Припомняме, че в последните дни упорито се носи слуха, че с любимия й - продуцента Андрей Арнаудов са се разделили. Самата Бориса провокира слуховете с признанието, че той може да спи, с която си поиска, тъй като е напълно свободен. Дали манекенката не е изпаднала в депресия след раздялата? 

*Бориса с Фотошоп

*Андрей и Бориса