Моделът Бориса Тютюнджиева намекна, че с Андрей Арнаудов имат отворена връзка и никой от двамата не се държи с партньора си като с еднолична собственост.

„Далеч съм от мисълта, че мъжете могат да бъдат завинаги моногамни. Нямам проблем с това. Вече не съм на 18, за да вярвам, че никой не прави грешки. Аз изисквам свобода и давам свобода. Научила съм се да обичам, без да притежавам, защото притежанието убива любовта , казва пред bliasak.bg брюнетката.

Искрата между Бориса и Андрей пламна по време на екстремното риалити „Къртицата”, в което тя бе участник, а той водещ и продуцент.

Наскоро двойката отскочи до Кавала, където отмарят Ирина Тенчева и Иван Христов с четирите им деца. Задружната им ваканция тушира слуховете, че са разделени. Бориса обаче е категорична, че никой не е застрахован от емоционална катастрофа.

„Само онзи отгоре решава кой с кого да бъде, не обичам да му се меся. Само приемам и продължавам. На мнение съм, че единствената връзка, която трае вечно, е тази със самите нас”, твърди тя.