Мачото Борислав от Казанлък бе буквално разкостен от съквартирантките в "Къртицата", когато за един месец се опита да свали три от дамите вътре.

Първо той за нула време покори Индира и на третия ден вече прави бурен секс с нея в тоалетната. Предаването пожъна рекорд за най-лесно прекарана жена и секс в ефир.

Индира обаче не се оказа достатъчна на Боби и след като я направи за резил пред цяла България, той я изостави и насочи апетита си съм Бориса Тютюнджиева.

Мачото си изпроси разкошен букет от продукцията и се обясни в любов на моделката в стаята за разкрития. По-късно видеото показа, че той е използвал едни и същи думи при свалките с двете момичета.



Бориса деликатно отблъсна мераците му и отговори, че няма нищо против да бъдат приятели, но след като излязат от предаването.

Индира се срина психически и напусна предаването, но Борислав продължи да се пробва върху останалата женска аудитория.

Той нон стоп пробва малко селския си подход върху всяка и на всяка шепти колко я харесва. Дори не се посвени да го каже тайно и на Гергана, която е обект на ухажване от свирепия неандерталец Емил Каменов. Не пропусна и майката на близначки Марина.

След като бе пуснато видеото, Бориса избухна и каза, той не е женкар, а направо ку*вар. Евтин селски ерген с евтини трикове, който е дошъл да показва мускули и да търси слава в предаването, за да стане после любимец на жените, допълни с презрение Ивайла Бакалова.

От коментиращите единствено Николета хареса Борислав и каза, че сега жените са толкова лесни, че няма проблем да му се отвори парашута на всяка трета поне.

Божидара, близначката на Ивайла Бакалова, пък каза с отвращение, че такива мъже живеят със самочувствието и желанието да съществуват на гърба на жените не само за удоволствие, но и за други облаги, обаче не уточни какви.