Точно преди 4 месеца Бориса Тютюнджиева бе гост на „Папараци“, където не каза нищо, но пъкпоказа огромните бузи, които беше отпрала.

Изглежда хубавицата се комплексира, че след участието й в таблоида всички коментираха каква пухкавелка е станала и взе мерки, коментира hotarena.

Моделката напълня драстично, след като стана ясно, че е гадже на продуцента Андрей Арнаудов. В началото на връзката им той не спираше да я води по екзотични острови и местенца, а Бо се хвалеше със снимки какви деликатеси хапват.

Гурме кухнята, макар че всички знаем в колко оскъден обем е тя, не се отрази добре върху фигурата на Тютюнджиева и тя започна да пълнее. Дори в „Къртицата“ показа нагледно как може да влезе с тегло на анорексичка и да излезе пухкава.



Макар че и пълничка си беше сладка, за една моделка е кошмар да я наричат „дебела“. Затова брюнетката взе мерки и сега, след 4 месеца потене във фитнеса и минимално количество храна, тя показа резултатите, правейки си кифленско селфи в огледалото.

Сякаш Бориса е фен на песента „Пожарогасител“ на варненския рапър Явката, чийто текст гласеше:

„Дебелана хули кифлите, разголени просташки, а като отслабне веднага качва снимки по прашки“.

Така и моделката криеше наедрялата си фигура под широки дрехи, но вече се втали и може да си покаже интимностите.

Интересно, но разголени снимки на Тютюнджиева липсваха в периода, в който бе повишила габаритите. Въпреки това, според нея, всички са кьорави и тя винаги си е била слаба.

Това доказа посланието й към фотото по бельо:

„Е, имаме си някои проблеми, но теглото със сигурност не е сред тях“. Защо е това обяснение, след като мина толкова време? Защо тогава нямаше такова?