Бориса Тютюнджиева се похвали с ново дупе в социалните мрежи.

26-годишната моделка се подложи на модерната процедура лифтингиране, за да постигне така желаното от нея бразилско дупе. Чрез уникалната машина Venus Legacy е повдигнала задните си части.

Тютюнджиева не си позволила да се оплаква, въпреки, че процедурата не е от най-приятните. Тя действа посредством вакуум, който развива температура до 47 градуса върху кожата на тялото.

Във Фейсбук тя не пропусна да благодари на специалистите, изтъквайки, че идеално гладката кожа винаги ще е на мода. Оказа се, че преди Бориса, други две родни звезди са се подложили на скъпата процедура. А именно Алисия и Ася Капчикова.

Красавиците останали удивени от бързия резултат и не пропуснали да споделят колко ефикасна е процедурата. Както и колко скъпа е. Феновете на Алисия дори останаха изненадани, че любимката им се е подлагала на подобна интервенция, тъй като резултатът изглежда изключително естествен. И навява мисли за редовни тренировки в залата.

Бориса пък отдавна искала да коригира дупето си, тъй като страдала от комплекс, че е плоско. И не достатъчно сексапилно, предава "Телеграф".