Моделът Бориса Тютюнджиева показа, че определено си я бива, когато става дума за мода.

Брюнетката се показа в най-добрата си форма и демонстрира истинска класа в последния си проект. Тя е заснела сесия за един от най-големите модни брандове, създаден специално за да задоволява вкуса на силните половинки. В проекта, красавицата си партнира с Борислав Петков, който също показа истински професионализъм и не скри задоволството си от факта, че има възможността да работи в компанията на Бориса.

Проекта е сред най-скъпите кампании, осъществявани у нас, а за да бъде постигнат перфектния краен резултат, екипа не са щадили, нито средства, нито труд... Кадрите са заснети на частно летище.

В проекта Бориса се превъплъщава в ролята на стюардеса, а Борислав е истински пилот изкусител. Фотограф е Ивомир Пашев.

Специално за сесията пък е нает частен самолет, както и атрактивен ретро автомобил, за да бъде завършена концепцията и постигната крайната цел, а именно нещо ново и различно, което да грабне вниманието на модните ценители.

Освен ангажиментите в модата, Бориса не спира да доказва, че няма спирачки в професионален план. Съвсем скоро стартира новия сериал на Любен Дилов: „Sex, Лъжи & TV: 8 дни в седмицата“, в който брюнетката играе като самата себе си, а след това пък предстои да стартира ново предаване по ТВ7, в което красавицата ще бъде ководещ.