Моделката Бориса Тютюнджиева напоследък покорява с чара си отвъд пределите на страната.

Тя пожъна успех в дебюта си като актриса холивудския хорър филм "Погрешен завой" и в биографията си вече има няколко роли, опит като тв водеща и завидни постижения като рекламно лица в световен мащаб, пише likealady.bg. Към всичко това добавяме и факта, че Бориса има своя позиция и за социалните проблеми в страната ни, която не се притеснява да сподели.

- В последната си фотосесия си доста гореща. Разкажи ни повече за нея?
- Снимките са продукт изцяло и само за Американския пазар. Заедно с фирмата, на която съм световно лице вече за втори път, създадохме тези невероятни кадри. За мен е привилегия, че избраха точно аз да представлявам компанията им, за което съм им истински благодарна.

- Не се ли притесняваш, че могат да те нападнат, че се обявяваш за легализирането на марихуаната, предвид това че си рекламно лице на компания, бореща се за това?
- Никога не съм пробвала марихуана в живота си, както и никакви наркотични вещества и не смятам, че имам от какво да се притеснявам. Аз не подкрепям кауза за легализиране на марихуаната за масова употреба, а заставам зад идеята да се легализира в медицинския сектор с цел помощ на хора, които истински се нуждаят от свойствата на това растение. Запозната съм с лечебните му характеристики и определено смятам, че ние не бива да бъдем по-назад от другите страни по света, които го използват за медицински цели от много години.

- С какво се занимаваш в момента, разбрахме, че разширяваш модната си марка?
- В момента съм се отдала изцяло на работата ми по разширяването на модната ми марка, както и на ангажиментите ми, свързани с предаването "Следващият, моля", в което участвам. Радвам се, че насочвам енергията си в градивен план и имам удоволствието да пусна нова линия бижута и дрехи, които да бъдат различни, ексцентрични и стилни и високо оценявани от нашите клиенти. Това е много сложна и трудоемка работа и отнема огромна част от времето ми, но ми доставя страхотно удоволствие. Работата ми TV7 също е крачка напред в кариерата ми. Италианският вариант на предаването дълги години е №1 и за мен е чест да участвам в българската му версия, а и хората в екипа са….уникални.



- Ти си само на 23 години... Трудно ли ти е да съчетаваш ангажиментите си в модата с телевизията и с бизнеса си?
- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа. Определено ми идва нанагорно, когато се събират всичките ми ангажименти на куп, но в крайна сметка аз сама съм си преценила и избрала този начин на живот. Той е мой и аз си го обичам, дори и да е труден. Важното е да знаеш как да отпускаш и релаксираш, за да не трупаш умора.

- Ти участваш в сериала "Секс, лъжи и ТV". Разкажи ни за ролята си?
- Тя е интересна, различна и е истинско предизвикателство за моята натура. Аз съм лице на една от телевизиите, които водят ожесточена борба помежду си. Влюбена съм във всички актьори от екипа и несъмнено сериалът се увенчава с огромен успех и интерес. Радвам се, че се запознах с такива страхотни и талантливи хора и се надявам да ги срещна отново.

- Как вървят нещата в личен план. Има ли човек до теб в момента?
- Когато стане нещо интересно, ще ви информирам. За момента държа личния ми живот да си остане личен. По-добре хората да са наясно с успехите ми в професионален план, отколкото с мъжете в живота ми.



- Често си замесвана във всякакви авантюри с известни и неизвестни мъже. Как ти се отразяват клюките?
- Весело! Нямам нищо против, понякога се възмущавам на ограничената фантазия на пишещите и на вкуса им за мъже, съдейки по тези, които ми подбират. Аз съм жена с вкус, поне нека ме свързват с потенциални възможности и вероятности, а не с безумни избори. Както се казва, кучетата си лаят, керванът си върви...

- Наскоро в "Шоуто на Слави" подкрепи студентите в протеста срещу правителството?
- Разбира се, че ги подкрепям. Радвам се, че се формира гражданско общество с ясна цел и амбиция. Младите хора трябва да бъдат чути и възприемани от управляващите ни. Все пак ние сме тези, които определят бъдещето на страната и се радвам, че изразих мнението си именно при Слави.

- Какво смяташ, че трябва да се промени в държавата ни?
- Всичко! Като се започне от комунистическите ни изхабени закони, които е време да се актуализират и модернизират..., до вслушването у хората и техните проблеми. Промените трябва да започнат сериозно и в здравеопазването ни. Там наистина е жестоко и тъжно.