Моделът Бориса Тютюнджиева, която нашумя с участието си в клипа на Борис Дали "Помощ на приятел" и с критиките си по адрес на пребитата от Орлин Орлинов силиконка Катрин Вачева, е на корицата на новия Maxim. Юнският брой на списанието е с футболен акцент и е посветен на предстоящото световно първенство в ЮАР.

През изданието русото изкушение разказва за опитите на вратаря Ники Михайлов да поддържа паралелна връзка с нея и с Николета Лозанова, както и за истинското значение на термина "засада". Новият MAXIM е на пазара от днес, 19 май, като освен с горещата сесия на Бориса, броят провокира запалянковците с огромна секция на тема Мондиал и, разбира се, с най-хубавите кадри на най-хубавите футболни жени - защото най-хубавите са в MAXIM!

"Mомчето просто се опитваше да играе на два фронта, и с мен, и с Николета. Аз тогава въобще не знаех, че той има някакви други отношения, връзката ни продължи няколко месеца, но когато се запознах с нея, поговорихме напълно културно, и прекратих нещата. Момичешка солидарност, много ясно – така трябва да се постъпва с женкари! Хубаво му разгадахме въртележката!", казва Бориса за Ники Михайло.



 

Източник: Sportal.bg