Има ли нещо повече от приятелство между Бориса и семейство Русеви?

Този въпрос измъчва фенове на „Къртицата“, които смятат, че тримата бяха доста съмнителни в шоуто и се държаха сякаш са си много близки.

Би ли се навила на тройка с Христина и Емил Русеви – този въпрос най-накрая намери своя отговор от устата на самата Тютюнджиева.

„Да, харесваме се за тройка“, призна без свян Бориса. Но допълни: „В живота и в бизнеса, но в леглото – не! Там съм егоист“, смее се моделката в интервю за „Блясък“, пише hotarena.net. Уви, с това признание, Тютюнджиева сигурно е разочаровала доста хора, а може би – и самите Русеви.



Припомняме, че според упорит слух Емил и Христина са суингъри, които често обичат да експериментират с други двойки. Това потвърди и Виктория Джумпарова.

Тримата наистина демонстрираха огромна близост в Базата, а самият Емил неведнъж пренебрегваше жена си заради Бориса. Моделката обаче е категорична, че Христина никога не е ревнувала от нея. „Напротив! Неслучайно Крис ни е оставяла много пъти сами с Емо, защото знае, че сме си приятели“, обяснява Тютюнджиева.

„Признавам – някои хора ми грабнаха сърцето! Но няма да кажа за кого става дума. Гроб съм, докато не се уверя със сигурност, че това е човекът.“ Това загатна Бориса около въпроса имало ли е човек в Базата, към когото да изпитва повече от приятелски симпатии. „Няма да кажа дали това е човекът до мен. Ако е писано, то ще се разбере“, категорична е тя.