Малцина знаят, че съквартирантът във ВИП Брадър е син на пътния бос Христо Комсийски, който управлява един от мастодонтите в пътно-строителния бизнес - гиганта „Пътстрой”, предават от Уикенд.

Пазарджишката компания строи мостове и магистрали и е участвала в строежа на стотици километри пътни настилки в България през последните 10 години.

Към днешна дата дейността на „Пътстрой” е разследвана заради съмнения, че е имало източване на средства от еврофондове и от републиканския бюджет, организирано от Методи Бачев.



По груби изчисления, богатството на Комсийски-старши е над 100 милиона лева. Той е разведен с майка му, която е една от маститите шефки на ХЕИ в Пловдив и има огромно влияние в дирекция „Медицински дейности”, под чиято шапка са отделите „Организация и контрол на медицинските дейности” и „Здравен контрол”. Казват, че близки приятели на родителката на Борислав са босовете на почти всички големи фармацевтични компании в България.



След влизането на сина им във „ВИП брадър”, разведените му родители са обединени от обща кауза – да спрат заплахата „Емануела”. Чалга звездата влезе в риалити шоуто с тайна мисия да завърже мним любовен романс с Борислав, който да заблуди останалите съквартиранти.