Хубавецът и казанлъшки сваляч Борислав има сериозен опит с жените.

След като мина през леглото на Индира и получи отказ от модела Бориса Тютюнджиева, Боби сега си търси нова цел.

Източници разкриват, че мачото от „Къртицата" е истинска секс машина извън Базата, в реалния живот. Почти всеки ден той имал ново завоевание, пише ''Всеки ден''.

Всъщност именно благодарение на привлекателната си външност и креватни умения Борислав е успял да завърши образованието си не къде да е, а в Америка, където учението си е истински лукс, особено на бизнес специалност като неговата - „хотелски мениджмънт".

*Боби с Индира

Борислав се възползвал от възрастни американки, които си умирали да си легнат с някой, който наистина ще им обърне някакво внимание в леглото и който не се налага преди това да изпие цяла опаковка „виагра".

За щатските баби било нищо работа да се бръкнат с доста солени суми, за да получат страстта на някой млад мачо като Борислав. Тарифата на жребеца била доста висока - по 400 долара на сесия. Имало дни, в които той успявал да си изкара и по 2 бона от загорели старици. С такива суми той успявал не само да плаща за следването си, ами и да си осигури доста луксозен живот.

След като изкарал няколко години като жиголо в Америка, Борислав успял да си спести достатъчно средства, за да си създаде свой собствен бизнес в България. Казанлъшкият плейбой продължил и на родна почва да спи с жени срещу пари, но тук възможностите на нашенките били далеч по-скромни. Боби си имал само няколко дами твърда клиентела, които му се обаждали през няколко седмици за „компания и още нещо".

*Боби с Бориса