Борислав Комсийски се проваля с Емануела заради тръпката си към Надя Иванова!

Съквартирантите в Къщата на Вип Брадър май ще останат на вода и сухари още една седмица, а някои ще разберат какво е да живееш в лудница. Причината за този шокиращ обрат е предстоящият провал на мисията между Емануела и Борислав Комсийски.

Както вече всички разбраха, двамата бяха заставени от Биг Брадър да се преструват на лудо влюбени и гаджета в реалния живот още от момента, в който Емануела прекрачи прага на Къщата.

Надя показа, че ревнува от близостта на Емануела и Борислав

Певицата прие мисията като забавление, а Борислав Комсийски й се отдаде с невиждан патос, но само в началото. Защото това, което най-малко очакваше, беше реакцията на Надя Иванова – хубавицата, която хареса още в старта на формата.

Надя от „Елит“ доскоро показваше и дори натъртваше, че Борислав не е типажът мъж, на когото би обърнала внимание, а още по-малко би се влюбила. Тя открито заяви в една от мисиите, че никой от съквартирантите й мъже не събужда интереса й. Какво обаче се случи с влизането на Емануела?!

Откровено казано, Надя Иванова смая всички с коренната си промяна към Борислав Комсийски. Откакто видя, че той и Емануела имат нещо повече от обикновено приятелство, водещата на „Елит“ стана раздразнителна и рязка като видимо показваше, че това не й е приятно.

Надя се държеше така, сякаш ревнува младия милионер и се чувства предадена от това, че той я е ухажвал, докато е знаел, че има връзка навън. Отчуждението на Надя потресе Борислав и от два дни насам той се опитва по всякакъв начин да си върне благоразположението й.

За целта той честичко се усуква около нея и с погледите си казва повече от каквито и да било думи, разкриха източници от кухнята на медията. Това обаче започва да се отразява от останалите съквартиранти, които са на път да разкрият измамата на Емануела и Комсийски.

И с това да обрекат на глад самите себе си в рамките поне на още една седмица.

Сн.: Facebook