Плейбоят от Казанлък Борислав не си поплюва и е готов на всичко, за да докаже своето мъжество.

След като прави секс с вече изгонената от Базата Индира, а после уж се влюби диво в Бориса Тютюнджиева, сега новата цел на плейбоя е Виктория Джумпарова.

Бившата любовница на Емил Русев засега отбива атаките на Боби, но това не спира неговите въжделения.

„Действа доста селско, загражда я по разни ъгли, причаква я ,говори й някакви неща, доста нагло", разкриха от кухнята на шоуто.

*Виктория и Борислав

На Русев пък тези флиртове хич не допадали. Въпреки че се бие в гърдите, че е забравил Вики и вече е верен на жена си Христина, това не било точно така, пише ''Всеки ден''.

Той продължавал да смята, че Джумпарова е негова и само той може да решава с кого тя да се среща.

Бизнесменът бил твърдо убеден, че ако някой ден реши, може пак да бъде с нея.

*Емил и Виктория

Любовта в „Къртицата" се разиграва и на още един фланг. Звездният охранител Емил Каменов прежали бързо-бързо Гергана, която напусна шоуто след последната елиминация и сега има нова цел - Марина Мицич.

*Емил и Гери

Носителката на титлата „Мис Студентка" е завъртяла доста бързо главата на Каменов. Мъжагата дори вече се заканвал да намери и „пречука" бившия мъж на родената в Ниш красавица - кипъреца, който я зарязал с две деца на ръце.

*Сано, Емил и Марина

„Ще му кажа аз на него - как може такова нещо, ще го намеря и ще го пребия", редял Каменов, който все си намирал повод за близост с Марина, но тя не се радвала особено много на неговите чувства.