Митичният бос Христофорос Аманатидис-Таки стана мъжки татко в дълбока тайна, твърди в. "Всеки ден".

Синът му се казва Николай. Кръстен е на дядо си Никос Аманатидис. Малкият Ники е проплакал на бял свят на 27 април тази година в най-баровската частна клиника по акушерство и гинекология в Дубай. Раждането там струва близо 20 000 евро, а клиентките тънат в невиждан лукс и грижи.

Майката на момченцето е дългогодишната любов на Таки - бившата манекенка Боряна Шехтова. Щастливото събитие се пази в строга тайна. Това е първото дете на Христофорос. Гордият татко е на седмото небе от щастие.

В палата си, който се намира на изкуствения остров Джумейра в Дубай, той е направил сериозни преобразования, за да може бебето да расте комфортно. За отглеждането на сина му на майката Боряна помагат три детегледачки. На денонощно разположение били и двама лекари педиатри.

До малкия Николай са залепени и трима охранители, които трябва да бдят за сигурността му. В началото на този месец Таки е вдигнал луд купон, на който са били поканени най-близките му приятели. Партито се е състояло в най-модерния нощен клуб в Дубай "Армани". По непотвърдени официално слухове Аманатидис и Шехтова са съпруг и съпруга от 2012 година.