Боян Биелич представи в "Открит микрофон" най-новия си музикален албум "Prva rezerva", който излезе в края на миналата година и в него певецът е вложил 60 000 евро, пише signal.bg.

Дискът "Prva rezerva" е издаден от "City records" и съвсем скоро CD-то ще бъде и на българския музикален пазар, увери ни сръбската звезда.

Боян пристигна у нас, за да презентира новите си песни и стартира рекламна кампания, която предшества негови клубни изяви в България. "Ще имам участия в страната ви и то в най-скоро време, затова съм и тук" - заяви той.

Певецът е наясно с големия интерес, който има към попфолк звездите. Той сподели, че познава като имена доста изпълнители и е слушал техни хитове.

"Много от българските изпълнителки са ми известни. Чувал съм и за Десислава, и за Преслава, и за Глория, и за Траяна знам, която е направила моята песен "Prolazna kriza", както и за още певици. Това, което още знам е, че са големи имена в България и съм сигурен, че и хората в Сърбия са чули и знаят техните имена и музика" - обясни Биелич и допълни още:

"Това, което ми прави впечатление обаче е, че българските певици много си приличат една на друга и в един момент човек не може да се ориентира и да разбере коя коя е, но със своята музика всяка носи различна харизма. Относно българските песни, аз ги харесвам и ги слушам".

В отговор на въпрос дали би направил колаборация с българска певица, той каза: "Да. Аз съм съгласен на такава комбинация, но за мен е много важна самата песен. Може да се направи дует с всички, които изброихме, на мен ми харесват как пеят, но на първо място, пак подчертавам, е важно да има хубава песен".

Трите топ певици в неговите очи са: "Да кажем на първо място Преслава, още Андреа и Глория. Глория си е Глория!"