Синоптичката на News7 Божана Филипова се завърна в клуба на необвързаните.

Само преди два месеца чаровната пловдивчанка споделяше, че е намерила човека, с когото иска да остарее.

Бизнесът му обаче го изстрелял зад граница, а часовете в телефонни разговори не успели да компенсират тръпката от директния контакт, пише "Монитор".

„Разделихме се заради разстоянието и нямаше смисъл да се измъчваме. Не беше просто болезнено, а убийствено за мен. Бяхме едно цяло, правехме всичко заедно и когато си замина, помислих, че няма да мога да продължа напред. Той ме промени и с това ме накара да харесвам повече себе си. Научи ме да виждам красотата във всяко нещо и винаги ще е значим за мен”, сподели Божана.

Тя успяла да разпусне само четири дни на морето, преди да се включи като водещ на „Сладки приказки” с Жана Танева.

Балансирайки между светската рубрика в сутрешния блок на TV7, прогнозата за времето и грижите за дъщеря си Елия, Филипова е забравила за романтичните подвизи.

„Чувствам се много добре свободна. Графикът ми е толкова натоварен, че реално нямам време, за да се замислям как ми се отразява това, че съм сама”, казва дипломираната политоложка.

С бившия й съпруг Косьо Филипов продължават да са перфектни партньори и най-добри приятели.

„За мен най-важното у един мъж е да бъде интелигентен – това е големият проблем, държа да има маниер, просто да си тежи на мястото”, подава жокер на потенциалните ухажори Божана.