Победителят в третия сезон на MasterChef Божана Кацарова  погъделичка небцата на плажуващите по родното Черноморие с „изнесен ресторант“ и 7-степенно меню.

Кулинарният арт фестивал събра хора от цялата страна през уикенда на плаж „Червенка“ край Созопол. Вечерното меню включи миди Сен Жак, телешко месо със сос жу и профитерола с шоколадов опал нахрани 200 гости.

27-годишната красавица съчета музика, изкуство, йога и храна,а входът бе свободен.

Бранд мениджърът с афинитет към кулинарията разработва мини фестивала с помощта на двама свои приятели от Барселона. Магията на гамата от артистични прояви бе подсилена от локацията, наподобяваща античен театър. Форумът послужи като трамплин за серията от „изнесени ресторанти“, която Божана ще стартира, благодарение на голямата награда от надпреварата за най-добър хоби-готвач.