Една от най-скандалните участнички във "ВИП брадър" и победител в "Мастър шеф" Божана пристава на шеф Виктор Ангелов за втория сезон на "Хелс китчън". Това разказаха за "България днес" близки до кралицата на изомалта. Участието на Кацарова в къщата било именно заради бъдещата й работа като асистент и ководещ на шеф Ангелов, тъй като от Нова тв нямало как да приемат в ефира си победител от формат на конкурентна телевизия.

В къщата на "ВИП брадър" Божана почти се превърна в новия Валентин Кулагин, изкара на показ гърдите си пред цяла България и вбеси съквартирантите си. Не в това амплоа ще я гледат зрителите на "Хелс китчън", а в ролята на още по-остър и взискателен ментор дори от шеф Ангелов. Според изискванията на формата шеф Ангелов трябва да разчита на двама основни готвачи - мъж и жена, за двата отбора в началото на състезанието, като се говори, че Божана ще заеме мястото на отговорника на дамския тим в "Хелс китчън".

Традиция в САЩ е водещият Гордън Рамзи да избира за помощници едни от най-добрите си бивши подчинени в предишни сезони на шоуто. Тъй като шеф Ангелов няма как да заложи на това, решил да покани Божана заради уменията и таланта й в кухнята. Подготовката за втория сезон на култовото кулинарно шоу тече с пълна сила, но от конкуренцията в ролята на "Мастър шеф" също не подвиват крак.