Екстравагантната дизайнерка Божидара Бакалова признава пред списание LOVE style, че в момента няма сериозна връзка. „Не защото не получавам предложения, а защото не усещам желание. Искам изцяло да съсредоточа енергията си върху своите мечти. Толкова красиви любови имах, толкова красиви възходи, но и толкова разочарования и падения изпитах в любовта, че сега имам нужда отемоционална диета и съм свързана с божествената любов”, обяснява Божидара.

Тя обаче иска да стане майка и вярва, че до три години ще е готова да има дете.

„Знам, че ще дойде дотогава. Естествено, че ще се появи и бащата на бебето, но от тази година до следващата трябва да оползотворя и да дам страхотен тласък на мечтите си. За мен не е важен бракът. Ако вселенската енергия обаче ми поднесе сродна душа, с която да имаме дете, няма да се спра и да се омъжа или оженя, защото не се знае дали ще е жена или мъж. Не деля хората на полове, а на души.

Така че бих се оженила и за жена. Дори ще бъде много красиво и магическо”, откровена е дизайнерката.
Тя проговори и за връзката си с певицата Люси Дяковска, която беше признала преди години, че Божидара е една от големите й любови.

„Люси има много добро сърце, всеотдайна е в любовта и често не я оценяват. Връзката ни беше изпълнена с много смях, приключения и споделени хубави мигове, но дойде момент през 2008 година, в който всяка да продължи по пътя си. Е, когато се разделихме, не всичко беше по мед и рози, защото аз реших да й дам цялата свобода, за да се развива. Нея това я нарани, тъй като малко или много имахме други идеи за бъдещето. Вътрешно съм се молела да ми прости, но мисля, че тя не ми е гневна и не ме мрази, защото съм й дала много любов”, признава Бакалова.

Божидара пък е простила на баща си, след всички скандали и драми между тях.

„Изпитвам само любов, приемане и прошка. Знам, че е във Варна и не е добре със здравето. Решила съм, като ми остане време, да отида да го видя и да му помогна с каквато мога, защото не работи и сигурно има нужда от средства”, категорична е дизайнерката, която работи върху три книги и ще пусне нова модна линия, вдъхновена от „Фермата”.