Божидара Бакалова взе властта във „Фермата“ и тотално изтрещя.

Тази вечер ексцентричната дизайнерка фрапира останалите фермери с проявите си веднага след като беше посочена за Фермер на седмицата от отпадналия на дуел Мишо. Залитанията по енергийните учения и школи на Бакалова си казаха думата и през тази седмица фермерите ще започват деня си с медитация и паневритмия, както поиска шефката.

За целта фермерите ще стават в 7 часа и преди да подхванат селската работа ще се омиротворяват боси, в бели дрехи и наредени в кръг. Още с влизането си Божидара посочи предаването на уроците за доброто и учението на Петър Дънов като основната причина да се прави на фермерка.

Също така мъжете ще се обръщат към жените с „Богиньо“, а седмицата ще бъде под знака на матриархата.

„Искам да им дадем енергия на жените, които гледат и са потиснати. Те са забравили, че са богини. Мъжете толкова са ги тъпкали. Аз не съм феминистка, но жените малко трябва да се вдигнат и да има матриархат. Обещавам ви, който не вярва в невидимия свят, след тази седмица наистина да повярва“, заяви на фермерите Божидара в първото си слово.

Енергийната насоченост обаче подразни останалите, които бяха сигурни, че в края на седмицата ще гладуват, защото не са свършили фермерската си работа.

„Очаквам интересна седмица, супер лежерна и накрая ще се нахраним духовно“, обобщи настроенията във „Фермата“ Владо Николов.

„Ще бъде седмица на отмъщение, ще видите“, реагира и Гечо, без да подозира че той ще бъде първият, който ще си го отнесе. Фермерката на седмицата веднага смени духовната хармония с наказателна акция и прати емигранта да й изчисти къщата на фермера изоснови.

На няколко пъти италианката Франческа пък бе натоварена със задачата да „усети енергията“ на Гечо и дали тя продължава да е отрицателна. Малко след това Божидара реши да изгори и стола на набедения фермер, направен от пънче и дъска, защото той се осмели да си го вземе по време на обяда от нейното място.

„Този стол носи лоша енергия“, реши Божидара. Емигрантът обаче се разфуча и си прибра изделието, като едва се удържа да не налети на шефката си. След цял ден скандали Божидара все пак кротна, позволи му да направи вечеря и дори го остави да седне на шефското място.

„Ще бъда справедлива и свирепа, без компромис към мъжете, които не са джентълмени“, размаха пръст Бакалова, която предстои да избере първите ратаи и евентуални дуелисти във „Фермата“.