Близначката на Ивайла Бакалова продължава да дължи на Мая Илиева 50 хил. евро на Мая Илиева. Двете се бяха сближили преди време и дори се появяваха заедно на ВИП-партита. Покрай дълга обаче смразиха отношенията си, разказват приближени на вдовицата на Георги Илиев, бос на ВИС.

Скандалът между двете тръгнал още преди години, когато Божидара откри бутик с финансовата помощ на бившата манекенка Мая, която охотно услужила със 100 хиляди евро. Но все пак условието било да си разчистят сметките до 6 месеца. Парите помогнали на сестра Бакалова за ремонта и закупуването на платове, но тя „забравила”, че има да връща, съобщава БЛИЦ.

Вдовицата на Жоро възроптала съвсем скоро – едва преди няколко месеца. Възмутена от несериозността на приятелката си, тя намекнала, че иска да й се възстановят вложените средства. Самата Мая в момента също се нуждае от пари покрай френския си проект и намеренията да открие бутик в Марсилия.

До момента Божидара върнала само половината от сумата и обещала да се издължи на части.
Но колосалната сума така и не й била върната. От Божидара последвала реакция, достойна за сапунка – ред сълзи, ред сополи и страдалчески оправдания колко е закъсала.

Обидената Мая низвергнала дизайнерката – повече не й поискала парите, но дълбоко се разочаровала. Факт е, че от известно време двете избягват да се поздравяват, дори ако случайно се засекат на партита.

В лагера на вдовиците е настипило раздвижване и покрай друга известна дама – вдовицата на Фатик Адриана Тюркмен. Близки до нея твърдят, че тя е се е позамогнала напоследък и е решила да си открие още един бутик. Освен съвместния магазин за козметика, който държи заедно с Мая Илиева, Адриана има и бутик в хотел “Кемпински” на известните френски моделиери Марите и Франсоа Жирбо.

Новият проект на Адриана включвал този път магазин за луксозни бижута и часовници. Такъв бутик в момента има друга една известна вдовица – Вилиана, жената на покойния Иван Тодоров – Доктора. Тя е представител на известна марка ултраскъпи часовници.