Николета Лозанова не спира да демонстрира колко обича съпруга си Валери Божинов.

След като в последните седмици заливаше мрежата със снимки на двамата - ту на плажа, ту в заведение, прегръщащи се, сега младата майка качи възможно най-умилителния фотос.

"И на Валери не му е лесно", е написала плеймейтката в коментар към снимката, на която се вижда как футболистът храни дъщеричката им Никол.

От малката Никол се виждат в общи линии две стърчащи опашки и памперс, защото биберонът, от който си похапва закрива лицето й, пишат от inews.bg.

И, за да затвърди колко много държи на съпруга си, Николета публикува и снимка на хванатите им една за друга ръце, като всеки е татуирал на китката си инициалите на другия. "Заедно завинаги", зарича се Николета в посланието над снимката.

Естествено, веднага се появиха и злостни коментари.

Фенка на г-жа Божинова не се стърпява да отбележи, че на едната си китка тя има спомен за Божинов, а на другата за Михайлов (Николета Лозанова беше гадже на вратаря на националния ни тим по футбол Ники Михайлов – б.р.). "За следващия май не остана, но пък Валери има една свободна (китка)", отбелязва саркастично коментиращата.