Валери Божинов ял здрав пердах в моден ресторант в София, съобщиха пред "Уикенд" потресени свидетели на случката. Инцидентът станал около рождения му ден, който беше на 15 февруари.

През Уикенда преди това Валерко се прибрал от Белград в София и не пропуснал да се замеси в белята. В основата на скандала била красива девойка от съседната маса, към която Божинката проявил неприкрит сексуален интерес.

В ресторанта той отишъл заедно с приятели, като компания му правила и новата му изгора Бояна Генова. Всичко било наред и всички се забавлявали до момента, в който една от посетителките в ресторанта по най-недвусмислен начин взела да се сваля на Валерко. А на него не му трябвало много и както забивал Бояна Генова, изведнъж взел да флиртува и с другото момиче.

Само че се оказало, че онази си има кавалер, който не бил съгласен да се превръща в рогоносец. Докато Валерката отивам към тоалетната, въпросния мъж го дръпнал настрани и го ошамарил едно хубаво. Божинов само се пазел и не отвърнал на ударите, за да не стане кръчмарско сбиване.В крайна сметки хора от другите маси се намесили и ги разтървали.

Набитият футболист останал на следващия ден да се теши в обятията на Бояна, който въпреки случката в ресторанта го приютила.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук