Клюките около нападателя на Парма Валери Божинов и Николета Лозанова не стихват. Това накара Под тепето да потърси футболиста по телефона и да му вкара няколко въпроса. От Италия той говори за любовта, за сина си и бившата си Алисия, за Николай Михайлов и футбола.

- Здрасти, Валери. Много клюки се въртят в медийното пространство по адрес на теб и Николета. Актуалната от днес е, че си имате порно клипче? Вярно ли е? Ще дадеш ли да го гледаме?

- Ха-ха. Това са поредните щуротии, които чета по наш адрес. Спокойно, еротични кадри с наше участие няма да видите. Не сме правили такива работи, няма и да правим. Онова, което се случва в интимния ни живот, си остава само и единствено за под завивките ни. Така че ще ви разочаровам - такъв клип няма да видите. То какво ли не прочетох в близките няколко месеца? Отдавна се забавлявам с жълтата история на любовта ни, която се съчинява из редакции и мазета.

- Къде ще празнувате Св. Валентин?

- Това дори Николета не знае. Пазя го в тайна, за да я изненадам. Само ще издам, че поводът ще бъде двоен. На 15-и имам рожден ден. В Италия ще бъдем, само това мога да кажа.

- В любовта явно всичко е наред. А на терена?

- Чакам си момента. Не мога да скрия, че имах спад. Не във формата. Просто бях влязъл в такъв цикъл, от който излизам. Като ми се даде възможност ще се възползвам и ще докажа, че не съм изгубил усета си към гола. Знаете, че когато не вкарваш, те сочат злорадо с пръст. Когато вкарваш - си велик. Така е и при нападателите, и при вратарите. Като ти вкарват - не ставаш за нищо. Като вадиш положения - ставаш любимец на всички.

- Спомена вратар... Какво се случва между майката на детето ти Алисия и колегата ти Николай Михайлов? Любовен четириъгълник май се заформя, ако прибавим вас двамата с Николета?

- Ооо, не ме интересува какво се случва между Алисия и Николай. Алисия си има свой живот, нека го живее както сметне за добре. Двамата си знаят най-добре, питайте тях.

- Ами вече питахме Алисия, ама нещо не й се говори по темата...

- Пак ви казвам. Онова, което се случва между Алисия и Николай, не ме засяга. Мен ме интересува само това, което се случва между нас с Николета. Най-важното е двамата да бъдем щастливи заедно, да се чувстваме добре и да се обичаме. Не искам да надзъртам в спалнята на другите. Онова, което се случва там, си е проблем на Алисия и Николай.

Жалкото е, че на моменти става и мой, тъй като съм баща на детето ни с Алисия. Доколкото чух, си е направила алиби с мен за момента, в който е била някъде другаде в чужбина. Казала на продуцентите си, че е в Италия, за да взима парите за издръжката на детето. Това вече не й прави чест. Искам да не ме забъркват в никакви интриги. Нито мен, нито Николета. Да ни оставят да се обичаме.

- Какво ще кажеш на Николай?

- Каквото имах да му кажа, съм му го казал. И на него, и на нея. С Алисия си имам отношения заради детето, с него - на терена. Когато се събрахме с Николета, отидох при Николай и му обясних всичко. Мисля, че постъпих мъжки. И се радвам, че съм мъж, който знае как да задържи една жена до себе си. Всеки ден осъзнавам какъв щастливец съм. Будя се до невероятно красив, уникален човек. Няма втора като Николета. Пораснала е, поддържа ме, непредсказуема е. Тя е животът.

Sportal.bg