Футболистът, който уж е в развод със съпругата си Николета Лозанова, се появи на официалните снимки на националите по футбол с пръстен на безименния си пръст на лявата ръка. Който пръстен изключително много прилича на сватбена халка.

И ако това действително е халката му от сватбата с плеймейтката, защо нападателят я е сложил сега, когато стана ясно, че двамата са разделени и ще се развеждат, недоумяват онлайн потребители, пише kliuki.net. Още повече, че по време на брака си нито Валери, нито Николета носеха халките си. Част от феновете смятат, че футболистът просто е сложил пръстен, наподобяващ сватбения му, за официалната фотосесия на националите. За да изглежда по-стъкнат. Други пък смятат, че халката наистина е сватбената. С което Божинов без да иска потвърждава ширещите се съмнения, че раздялата му с Николета е поредният пи ар трик от нейна страна, за да предизвика интерес към себе си.



Както се случи по-миналото лято, когато двамата отново уж щяха да се развеждат, а в последствие се оказа, че всичко е само постановка, за да се предизвика интерес към стартиращото тогава предаване на Николета „Поверително от НЛ“.

Така че нищо чудно и ситуацията в момента да е такава, още повече, че предаването й, вече със смененото име „Папараци“ не се радва на особен успех. Да не говорим и че Валери Божинов лично призна, че въпреки уж големия скандал помежду им, той все още не е подал молба за развод. Николета също.