Валери Божинов и актуалната му муза Биляна Дол са първите, поздравили Алисия за рождения й ден, научи „Монитор”.

Футболистът едва изчакал да стане полунощ на 1 март, за да й звънне и да й честити. С часовата разлика между Хонконг и София милият жест събудил изпълнителката на „Ти ли” по първи петли.

Нападателят смени сръбския „Партизан” с китайския „Мейджоу Хака” едва преди няколко дни и срещу сумата от 1 млн. евро годишно. С Алисия поддържат приятелски отношения след раздялата, а спортистът системно подкрепя сина им Валери-младши на мачовете му с драгалевския клуб ДИТ.



Алисия поля празника си в супертесен кръг от близки хора, като купонът започна още по обяд вчера. За целта звездата затвори градината на столичен ресторант, чиито персонал я сюрпризира с пищна торта.

Дрехи, бижута и бутикова козметика преобладаваха сред подаръците й, а кошниците с цветя приятелите й транспортираха с отделен курс, тъй като те изпълниха пространството на цяла кола.

Между записите на нов материал Алисия влиза в кожата на ментор на младите таланти в продуцентската си компания „Ара мюзик”.

„Ако мога да помогна с нещо, го правя. Смятам, че когато човек има талант, му липсва само един ментор, който да му покаже правилната посока. Нашият продуцент се шегува, че си създавам конкуренция, но мен това в никакъв случай не ме плаши, дори напротив. Аз смятам, че задължително трябва да има конкуренция. При мен тя действа като стимул. Понякога човек сам трябва да се предизвиква, за да успее да надскочи себе си”, казва певицата.