Футболистът Валери Божинов, който все още е законно обвързан с плеймейтката и телевизионна водеща Николета Лозанова, не се притеснявал да сваля приятелки на жена си.

След като мина през Моника Валериeва, той започнал да досажда с обаждания и SMS-и на фолк певицата Андреa, по която си паднал от пръв поглед.

Може би мнозина си спомнят, че именно Андреa нападна преди време близката си приятелка Моника, заради мимолетната й афера с Божинов. Преди това двете бяха близки приятелки със съпругата му Николета. Страстта на футболиста към хубавите жени обаче вся раздор между тях, а Лозанова не без основание му била бясна, за това, че ухажвал всичките й приятелки, пише "Всеки ден".

Адреа много си изпати от Божинов, твърдят нейни колежки. Фолк певицата често им се оплакала, че той не спирал да й звъни. Искал да си говори с нея. Канел я на кафе, използвайки различни измислени поводи. В началото тя била мила, заради приятелството си с Николета. След това обаче нещата започнали да излизат от контрол, защото той бързо сменил оплакванията от законната си половинка с упорито ухажване. Оказало се, че след като минал през леглото на Моника Валериева, искал да спи й с нея,без да се съобразява с факта, че тя е сериозно обвързана с Кубрат Пулев - Кобрата.



Всъщност похожденията на Валери Божинов едва ли изненадват някого. През леглото му са минали както известни, така и най-обикновени девойки. Но да хвърли око на Андрея, вече било прекалено. Самият той споделил преди време с баджанака си Ники Михайлов, че я харесал веднага след като я видял. Опитал се да пробва, дали ще поддаде, въпреки, че по това време все още демонстрирали голяма любов с Николета Лозанова. В началото фолк дивата го отблъснала, защото от години е луда по Кобрата. След разрива в отношенията му с водещата на „Папараци" обаче го съжалила и на няколко пъти му разрешила да „поплаче на приятелското й рамо".

Божинов веднага решил да се възползва от благоразположението на русата красавица и я атакувал отново с оферта за по-близки отношения. Това стигнало до ушите на Николета и за кратко двете бяха влошили отношенията си. След това обаче двете преодоляха това търкане и отново започнаха да купонясват заедно.

Запознати с недостатъците на Божинов твърдят, че той нито пие, нито пуши. Затова пък трудно удържа желанието си за интимност с всяка по-хубава жена. Той не подбира и не се съобразява с никого, шушукат в светските среди. Хареса ли си някоя, правел и невъзможното, за дa я спечели.

Сн.: Фейсбук