"Няма Коледа, няма Нова година. Всеки ден сме на "Герена". Тренираме, готвим се", това заяви с усмивка Валери Божинов в поредното си Инстаграм включване от стадион "Георги Аспарухов". Нападателят на "Левски" продължава да се готви усилено за пролетния дял от шампионата. Компания му правят възстановяващите се от тежки контузии Борислав и Радослав Цоневи, както и Ивайло Найденов. За фон в залата ехтят фолк хитовете на Галена и Тони Стораро.

През настоящия сезон 34-годишният Божинов записа едва 3 мача с екипа на "сините" в първенството, като се отчете с една асистенция. Все още няма яснота дали опитният футболист попада в плановете на треньора Славиша Стоянович за пролетния дял от шампионата.

"Левски" завърши есенния на незавидната 9-а позиция с 15 точки от 16 мача, но се стабилизира финансово след идването на новия генерален спонсор STRABAG и на "Герена" се очаква сериозна зимна селекция.

Отборът се събира на 6 януари, като в първите два дни играчите ще преминат медицински изследвания, след което стартират подготовка за подновяването на Първа лига през февруари.