Валери Божинов хванал Николета Божинова в изневяра.

Това е причината двамата да не са заедно и плеймейтката вече близо седмица да е далеч от съпруга си.

Докато футболистът обикаля немил-недраг софийските кафета, Николета е в Италия на шопинг с приятелки.

Моделката трябваше да се върне вече, но поради мистериозни причини остана в Ботуша и никой не знае кога ще се върне.

Валери пък се чувства ужасно и отказва да говори за това, но негови авери разкриват, че повод за раздялата е стъпка встрани от страна на Николета.

„Никой не знае точно за какво са се карали, но явно е било сериозно. Досега никога между тях не е имало такъв проблем. Валери не говори по темата, но личи, че страда много е не знае как да постъпи”, обясняват приятели на футболиста пред „Всеки ден“, пише hotarena.net.

В същото време Николета прави намеци в социалната мрежа, че Италия толкова й харесва, та чак би останала да живее там.

Междувременно достоверен източник разкри повече информация относно отношенията между Николета и Валери. По думите на информатора цялата интрига между двамата е с цел пиар.

"Николета и Валери не са разделени и ви го гарантирам на 101%. Заедно са си! И умишлените им „излизания поотделно“ са само параван, за да си направят един бързоскоростен ПР. До седмица-две се планува „ексклузивна фотосесия на щастливото семейство“, твърди информаторът.

И добавя: „Толкова са предсказуеми, че дори надписите върху снимките им ще ви издам: „Колкото и да не им се иска на някои хора, ние сме все така влюбени“. След милионите и една снимки на Никол, на "щастливите им почивки", умишлените намеци за предстоящи бебета и прочие... семейство Божинови (и по-точно Божинова) вече се изчерпаха тотално“.

И в крайна сметка поредната им измислица доведе до успех и сега няма медия, в която новината да не е отразена.