Дъщерята на Валери Божинов и Николета Лозанова се загуби в огромната къща на родителите си в Италия.

ВИП семейството, което нае просторна къща на Апенините заради ангажимента на Валери към „Виченца“ често изпада в тревожни ситуации.

Малката Никол, която вече ходи сама, не спира да обикаля двуетажната сграда. Къщата е с площ от 250 кв. метра и често пъти се превръща в място за игра на криеница за чаровницата.

Огромното пространство обаче буквално изправя косите на баща й. Който неведнъж претърсва имота от пода до тавана, за да открие дъщеря си.

Божинов се опитва да прекарва цялото си свободно време с малката Никол. Двамата обожават да играят заедно, а любимата им игра е криеницата.

„Хлапето щурее като лудо, метнало се е на баща си“, разказват приятели на футболиста. „Ако за малко го оставиш самичко, веднага ще се скрие. Понякога къщата му отеснява, а Валери после не може да намери дъщеря си и много се притеснява“, разкриват още те. И допълват, че футболиста неведнъж е изпадал в подобни ситуации.

В малкото градче, където живеят Божинови вече познават загриженият татко, който обикаля с детска количка. Най-голямото развлечение на Валери и Никол е вечер да гледат мачове.

Покрай участието на Николета в „Къртицата“ обаче Валери праща малката в България. Тъй като на Никол много започва да й липсва майка, пишат от „България днес“, цитира hotarena.net.