Един от най-богатите българи Васил Божков и бившият кмет на София Стефан Софиянски вече ще са едно голямо и задружно семейство. Техните деца Антон и Ива са решили вече официално да сключат брак и са съобщили на най-близките си кога ще е датата на сватбата.

Двете състоятелни фамилии вече кроят планове за празненството. То най-вероятно няма да бъде отбелязано в България, за да се избегне публичният интерес, твърди “Всеки ден”. Стефан Софиянски едва е сдържал сълзите си от щастие и е дал благословията си на младата двойка. От няколко дни младата двойка се е нанесла в нова къща, чиято груба оценка възлиза на 3 милиона лева. Според техни приятели къщата е подарък от бащата на младоженеца Васил Божков.
Ива и Антон живеят заедно отдавна, но досегашният им апартамент бе по-скоро купонджийско място, а не къща за създаване на семейство. Двойката има и огромно жилище в скъп лондонски квартал, до което често отскачат. Доскоро те завършваха образованието си там, но откакто взеха дипломите си, все по-често са в България.

На ръката на Софиянскa вече грее нежен годежен пръстен, чиято цена е над 20 000 евро. “Момчето е добро, грижовно е и ми е спокойно, когато дъщеря ми е с него”, казва бившият кмет. Като наследник на баща си, Антон е обграден с бодигардове и бронирани коли. За него обаче самата Ива признава, че е земен и винаги я сваля на земята.