Брад Пит и Анджелина Джоли харчат невероятната сума от 10 милиона долара само за шестте си деца, като в сумата са включени всевъзможните детски продукти, сметките за пътувания и храна, пише Dir.bg

През изминалата година двойката е похарчила 5 милиона долара за частни самолети и по 900 хиляди долара за бавачка на всяко от децата. За храна на наследниците си пък двамата са похарчили около 36 хиляди долара.

Източник е казал пред американското списание "In Touch": "Те са дали над един милион за частни учители, които да ги придружават при пътуванията им по целия свят. Веднъж дори похарчиха 500 хиляди за престой в хотел Уолдорф Астория в Ню Йорк".

Говорителите на Брад и Анджелина не пожелаха да направят коментар. Тези детайли от личния живот на двойката стават публично достояние няколко дни след като се чу, че семейството си търси нова бавачка. Годишната заплата, която са приготвили за щастливата кандидатка, е 90 хиляди долара. Тя обаче трябва да е готова да пътува между Калифорния, Ню Орлиънс и Франция, където двамата родители са заети със снимки. Изискванията са бавачката да има образование, свързано с детско възпитание, и да говори поне два езика, както и родните езици на осиновените деца.